Norwegian Slot Review Example

Aloha! Cluster Pays – bli med til Hawaii

Har du alltid drømt om å ta turen til USA sin 50. delstat Hawaii? Dette forblir med drømmen for mange av oss, ettersom en slik tur kan bli ganske dyr. Derfor kan du glede deg over at NetEnt har utviklet videoautomaten Aloha! Cluster Pays, som har nettopp Hawaii som tema. Dette er kanskje ikke like imponerende som å besøke selve stedet, men jammen har NetEnt klart å gjenskape følelsen av å være der.

Bakgrunnslydene i spillet får deg til å drømme deg bort til sol og varme, med lekne og glade toner fra en ukulele. Du kan også høre lyden av bølgeskvulp og eksotiske fugler. Her er med andre ord alt lagt til rette for at du skal kunne få en positiv spillopplevelse, noe spillets symboler også understreker. På spilleautomatens seks hjul kan det spinnes frem alt fra ananas, kokosnøtter og turkise skjell, til tropiske blomster og tiki-masker. Som et bakteppe kan du nyte synet av en vulkan i en vakker og fargerik solnedgang. I forgrunnen er det en strand med blomster, palmer og turkist hav.

Oppsett og innsatsmuligheter

NetEnt er kjent for å lage brukervennlige automater, og leverer ofte spillerne sine fem hjul fordelt på tre rader. På videoautomaten Aloha! Cluster Pays har spillutvikleren dog valgt å gå for en litt annen løsning. Oppsettet er fortsatt enkelt, men du får hele seks hjul og fem rader.

Før du begynner å spille på denne sommerlige spilleautomaten, må du velge hvor mye du ønsker å satse. Du kan enkelt justere dette fra konsollen nederst på spillskjermen. Myntverdien kan enkelt justeres fra 0,01–2. Du kan i tillegg velge om du vil satse på lavt eller høyt nivå, det vil si fra 1–10. Dette betyr at du kan spille for alt fra 0,10 til 200 mynter per spinn, og spillet kan derfor passe for både små- og storspillere.

Symboler og gevinster

Noe av det som gjør Aloha! Cluster Pays så spesiell, er det faktum at automaten ikke benytter klassiske gevinstlinjer slik du kanskje er vant med fra andre spilleautomater. Her vinner du gevinster ved å spinne frem de ulike symbolene i såkalte klynger. En klynge kan defineres som like symboler som ligger inntil hverandre enten vertikalt eller horisontalt på brettet. Om du skulle få ni (eller flere) make symboler i en slik klynge, vil du vinne en gevinst.

Størrelsen på gevinsten avhenger selvfølgelig av antall og type symbol. Den røde tiki-masken er den mest verdifulle av standard-symbolene, og kan gi deg 350 ganger innsatsen din som du spinner frem 14 av det i en klynge. På tilsvarende vis vil 14 kokosnøtter gi deg 75 ganger gevinsten tilbake, mens ni rosa blomster kun gir fem ganger innsatsen i gevinst. Tiki-maskene kan for øvrig spinnes frem både som enkle og doble symboler, og dette gir spillet visuell dybde. Spillet har også spesialsymboler du bør være på utkikk etter.

Bonusfunksjoner

For å hjelpe deg på vei mot gevinster, har Aloha! Cluster Pays diverse bonusfunksjoner. Du bør blant annet se etter symbolet «Free Spins» som kan gi deg gratisspinn dersom du klarer å få tre eller flere av det. I hovedspillet kan du få 9–12 gratisspinn. Underveis i gratisspinn-rundene kan du vinne ytterligere 1–4 gratisspinn ved å spinne frem tre til seks nye gratisspinn-symboler. Det er også en re-spinn-funksjon på spilleautomaten. Denne utløses helt tilfeldig av en klynge med gevinstgivende symboler. Symbolene som gir gevinst blir da hengende igjen, mens resten spinner på nytt. Dette gjør at klyngen kan vokse og gi enda større gevinster – dersom du er heldig. Spillet har på toppen av alt dette et wild-symbol (spørsmålstegnet), som kan erstatte andre symboler med unntak av «Free Spins»-symbolet.

 

Was this article helpful?