Norwegian Business Quality, Slot Review Example

Aloha! Cluster Pays | Et lite stykke Hawaii

Spilleautomater kommer i alle slags varianter, og ofte glemmer vi dem like fort som vi fant dem. Innimellom dukker det imidlertid opp automater som tar pusten fra oss, og Aloha! Cluster Pays fra NetEnt er definitivt et slikt spill. Dette er en spilleautomat du sannsynligvis vil vende tilbake til, dersom du først har gitt den noen spinn på de seks fargerike hjulene.

Spillets tema kan best beskrives som tropisk og lekent. Du blir her med til en vakker øy, og etter alt å dømme er destinasjonen Hawaii. Bak spillets hjul kan du skimte en vulkan i solnedgangen, palmetrær og tropiske blomster. Det hele utspilles selvfølgelig på en vakker sandstrand med asurblått hav. En smilende tiki-figur som er skåret ut av tre, følger med på hjulene mens du spiller. Dette er en morsom effekt! Den fargerike grafikken er umulig å ikke bli i godt humør av og setter virkelig standarden for resten av spillopplevelsen.

Hvordan fungerer spillet?

Spillutvikleren NetEnt er kjent for å lage brukervennlige og enkle spill, noe som i stor grad gjelder Aloha! Cluster Pays også. Med denne spilleautomaten har imidlertid utvikleren vært i det litt mer eksperimentelle hjørnet. Istedenfor vanlige gevinstlinjer kan du her vinne ved å spinne frem såkalte «klynger» med symboler. Et symbol er en del av en klynge dersom det ligger inntil et likt symbol i enten vertikal eller horisontal retning. Ni eller flere like symboler i en slik klynge vil gi deg gevinst. Dette gjør spillet ganske unikt og spennende, noe som betyr at automaten passer fint for deg som er lei av de tradisjonelle automatene med klassiske gevinstlinjer.

Innsatser og gevinster

På denne videoautomaten kan du justere innsatsen din fra nivå 1 til 10, samtidig som du kan endre verdien på hver av myntene fra 0,01 til 2. Totalt kan du satse et beløp mellom 0,10 og 200 mynter per spinn. Spillet lar deg vinne opptil 10 000 ganger innsatsen din. Her gjelder det med andre ord å finne et innsatsbeløp som passer lommeboken samtidig som det gjør spillet spennende.

Bonusfunksjoner

Aloha! Cluster Pays kommer selvfølgelig med noen spennende bonusfunksjoner. Blant annet bør du se opp for symbolet som kan erstatte alle andre symboler (bortsett fra gratisspinn-symbolet). Dette wild-symbolet dukker opp i form av et spørsmålstegn på en trekasse, og det kan dukke opp hvor som helst på de seks hjulene.

Spilleautomaten har også noe kalt Sticky Win Re-Spins, en funksjon som vil aktiveres av en klynge av symboler som gir gevinst. Symbolene som bidro til å gi gevinsten, vil låses, mens alle andre symboler spinner enda en gang. Dette kan medføre at klyngen av symboler utvides og gir deg enda større gevinst! Skjer dette, vil funksjonen gjentas enda en gang.

Aloha! Cluster Pays kan også friste med gratisspinn, noe som kan fås både i hovedspillet og under gratisspinn-funksjonen dersom du spinner frem minst tre fargerike frimerker med påskriften «Free Spins». Dersom du ikke vinner gevinster når det siste gratisspinnet er nådd, vil du få et nytt gratisspinn. Dette skjer helt til du vinner en gevinst. Symbolene med lavest verdi vil også fjernes under gratisspinn, slik at sjansen for større gevinster økes.

Er dette spilleautomaten du har lett etter?

Dersom du foretrekker klassiske spilleautomater eller trauste fruktautomater, er definitivt ikke dette et spill for deg. Aloha! Cluster Pays er full av nyskapende funksjoner og morsomme tvister, noe som gjør dette til en automat for den moderne og lekne spilleren. Grafikken, lydsporet, funksjonene og brukervennligheten er på topp i dette spillet. Vi er sikre på at de hawaiske tonene og den fargerike grafikken vil forføre deg også.

Click to read a Casino Review or a Blockchain example!

Was this article helpful?